Volg ons op facebook
  START
  IN DE KIJKER
  WIE ZIJN WIJ?
  WERKING
  VOEDING
  SFEERFOTO'S
  ACTIVITEITEN
  PRAKTISCHE INFO
  INSCHRIJVEN

.:. WIE ZIJN WIJ? .:.Even voorstellen...

Mijn naam is Debby en samen met mijn man Peter runnen wij met veel liefde en enthousiasme ons kinderdagverblijf De Speelberg.

Kinderdagverblijf De Speelberg is een zelfstandig kinderdagverblijf waar we de kinderen alle kansen geven om zichzelf te ontwikkelen op eigen ritme. Door opvang te bieden aan maximaal 14 kinderen per dag heerst er gezelligheid en een huiselijke sfeer.
Uw kind(eren) zijn u zeer dierbaar en zoals elke ouder wilt u voor hen het allerbeste. U weet wellicht ook dat de opvoeding van uw kind(eren) op deze zeer jonge leeftijd, van 0 tot 3 jaar, uiterst belangrijk is. Uw kindje evolueert van een kleine schattige baby naar een peuter en kleuter met een eigen persoonlijkheid. Net daarbij willen wij jullie bijstaan.

Onze opvang bevindt zich in een veilige omgeving en voldoet aan de eisen die de overheid stelt en werkt onder permanente begeleiding van Kind en Gezin. Wij beschikken over een ruime speelzaal, ook onze mooie tuin is een leuke extra. Tevens voorzien wij voldoende parkeergelegenheid, die het mogelijk maakt om uw kind in alle rust en veiligheid op te halen en te brengen. Wij beschikken over voldoende slaapgelegenheid aangepast aan de noden van uw kindje, waar elk kind zijn persoonlijk bedje heeft.


Kinderdagverblijf De Speelberg - Veugelberg 24, 3460 Bekkevoort - tel.: 0476/65 69 98 - mail: debbychristiaens@hotmail.com